| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Goodbye Girl (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Goodbye Girl (2004)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 18:00 |
|
The Goodbye Girl (2004) ![]() IMDb Režija: Richard Benjamin Scenarij: Neil Simon Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 103 min Jeff Daniels ... Elliot Garfield Patricia Heaton ... Paula McFadden Hallie Kate Eisenberg ... Lucy McFadden Lynda Boyd ... Donna Douglas Alan Cumming ... Mark Richard Benjamin ... Oliver Fry Sharon Wilkins ... Mrs. Crosby Zak Santiago ... Dance Class Instructor Marco Soriano ... Ronnie Burns Woody Jeffreys ... Eddie, Ronnie's Assistant Panos Grames ... Pianist Jessica Van der Veen ... Stage Manager Emily Holmes ... Rhonda Reamake glasovitog filma 'Djevojka za zbogom' Herberta Rossa iz 1977. godine Paula McFadden se vrati kući sa svojom devetogodišnjom kćeri Lucy i otkrije da ju je napustio dečko s kojim je živjela u stanu te je stan dao u najam svom prijatelju glumcu, Elliotu Garfieldu. Paula koja je ostala i bez novca u bezizlaznoj je situaciji te pristane sa Ellitom dijeliti stan. Paula je često hodala sa glumcima i ne podnosi ih više, te je prema Elliotu svađalački nastrojena. No, Lucy prva otkriva kako se u Elliotu krije toplo srce... Prevod je uradio skaroo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |