| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sant Tukaram (1936) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sant Tukaram (1936)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 17:13 |
|
Sant Tukaram (1936) ![]() IMDb Režija: Vishnupant Govind Damle, Sheikh Fattelal Scenarij: Vishnupant Govind Damle Žanr: Drama Jezik: Hindi, Marathi Država: Indija Trajanje: 131 min Vishnupant Pagnis ... Tukaram Gauri ... Jijai B. Nandrekar Shankar Kulkarni Kusum Bhagwat Shanta Majumdar Master Chhotu Pandit Damle Film govori o životu svetog pjesnika Tukarama iz 17. stoljeća, jednog od najpopularnijeg pjesnika Maharashtre, poznatog po svom duhovnom životu i vjerskoj literaturi koja je bila uzrok prve velike emanacipacije protiv dominacije brahmanical kaste. Njegova djela prevedena su na 10 europskih jezika, a film je bio prvi indijski blockbuser i prvi indijski film koji je dobio nagradu na 5. međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji. Film je i dalje popularan, te je predmet čestih studija. Prevod je uradila Nrsimha Lila TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |