| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kinamand Aka Chinaman (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kinamand Aka Chinaman (2005)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 20:07 |
|
Kinamand (2005) * Chinaman * ![]() IMDb Režija: Henrik Ruben Genz Scenarij: Kim Fupz Aakeson Žanr: Drama Jezik: Danski Država: Danska, Kina Trajanje: 88 min Bjarne Henriksen ... Keld Vivian Wu ... Ling Lin Kun Wu ... Feng Paw Henriksen ... Michael Charlotte Fich ... Rie Chapper Kim ... Zhang Laura Bro ... Sagsbehandler Statsamt Peder Pedersen ... Politimand #1 Thomas Gammeltoft ... Politimand 2 Mathias Sparre-Ulrich ... Antikhandler Keld, punaški danski vodoinstalater, bez nadahnuća u životu, napušten od supruge je usamljen, te počne svakodnevno večerati u kineskom obiteljskom restoranu na drugoj strani ulice. Neočekivanog prijatelja nađe u Fengu, srdačnog čovjeka koji ima svoje vlastite probleme. Kada u restoranu pukne cijev, Keld je popravi, a zatim ga Feng zamoli za pomoć sa drugim problemom. Naime, Feng ima sestru Ling koja se mora udati zbog dozvole za boravak u Danskoj. NAGRADE: 2005 - Karlovy Vary International Film Festival Henrik Ruben Genz, dobitnik nagrada FIPRESCI i Ecumenical Jury, nominacija nagrade Crystal Globe Prevod je uradio ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |