| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Montevideo, Vidimo Se! Aka See You In Montevideo (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
coka50
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Cokalberta fon Tračhofen Pridružen: 12.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2430 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Montevideo, Vidimo Se! Aka See You In Montevideo (2014)Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2014 u 07:39 |
![]() ![]() Čuveni "Montevideo, bog te video" sada je dobio i svoj nastavak, a premijera filma "Montevideo: Vidimo se!" zakazana je za 15. januar u Sava centru. U nastavku filma, naša fudbalska ekipa stiže u Urugvaj i igra sada već legendarne utakmice. Upravo utakmica sa Urugvajom, prema rečima reditelja Dragana Bjelogrlića, biće poput filma u filmu. "Posle uspeha prvog dela filma, pred celom ekipom, a posebno predamnom, bio je jako težak zadatak da dostignemo isti nivo. Ja sam se našao u jako teškom položaju, ali sam dao sve od sebe, i juče, kada sam pogledao konačnu verziju filma, mislim da sam uspeo da čak i prevaziđem prvi deo ", rekao je Dragan Bjelogrlić. Uloge i u ovom delu, između ostalih imaju Miloš Biković,Petar Strugar, Viktor Savić, a kao specijalni gost pojavljuje se Armand Asante. Izvor:Svetplus.com Ažurirao icemaher - 13.Sijecanj/Jan.2014 u 18:19 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |