| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tyskungen Aka The Hidden Child (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tyskungen Aka The Hidden Child (2013)Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2014 u 16:17 |
|
Tyskungen (2013) * The Hidden Child * ![]() IMDb Režija: Per Hanefjord Scenarij: Maria Karlsson, prema romanu Camille Läckberg Žanr: Krimi Jezik: Švedski, Norveški, Engleski, Njemački Država: Švedska, Njemačka Trajanje: 105 min Claudia Galli ... Erika (as Claudia Galli Concha) Richard Ulfsäter ... Patrik Eva Fritjofson ... Kristina Pamela Cortes Bruna ... Paula Lennart Jähkel ... Mellberg Amalia Holm Bjelke ... Ung Elsy Fanny Klefelt ... Ung Britta Edvin Endre ... Ung Axel Axel Myrberg ... Ung Erik Kim Solfeldt ... Ung Frans Jakob Oftebro ... Hans Olavsen Felix Engström ... Elof Moström Film je snimljen prema uspješnom romanu Camille Läckberg Uspješna spisateljica Erica Falck izgubi roditelje u prometnoj nesreći. Nekoliko mjeseci kasnije pojavi se čovjek tvrdeći Erici da imaju istu majku te da je on njezin polubrat. Erika mu ne vjeruje te ga istjera iz kuće. Kada čovjeka koji je tvrdio da je njen polubrat nađu mrtvog, Erica počne istraživati. Uskoro otkrije mračne tajne iz majčine prošlosti, te saznaje da neki ljudi ne žele da se to razotkrije. Erica saznaje sve više i ulazi u tajne laži i smrti sve dublje. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |