| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tres60 Aka Three-60 (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tres60 Aka Three-60 (2013)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2013 u 21:56 |
|
Three-60 (2013) "Tres60" (originalni naslov) ![]() Žanr: Triler Trajanje: 101 min Država: Španija Jezik: Španski Režija: Alejandro Ezcurdia Scenario: Luiso Berdejo Uloge: Raúl Mérida ... Guillermo Guillermo Estrella ... Mario Sara Sálamo ... Daniela Joaquim de Almeida ... Alberto Ibarguren Geraldine Chaplin ... Jean Christophe Guillermu dani prolaze na faksu u dosadi, povremenom poslu manekena i onome što njegovom životu daje strast - surfovanju. Sve se menja kad na tavanu roditeljske kuće koja se renovira otkrije stari negativ. Pored nepoznatih otkriva i jedno poznato lice: najboljeg prijatelja iz detinjstva - Ivana, koji je davno nestao. Guillermova početna radoznalost rezultira neočekivanim posledicama. U njegovoj potrazi pomažu mu Daniela - student umetnosti i amaterski fotograf, mlađi brat Mario - maher za kompjutere i drugar sa surfovanja - "Rus". Niko od njih nije svestan da put ka istini može zauvek promeniti njihove živote. Prevod uradio Lepi Dzoni Ažurirao bojan969 - 10.Sijecanj/Jan.2014 u 18:03 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2014 u 07:45 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |