| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sans soleil (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sans soleil (1983)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2013 u 19:23 |
|
Sans soleil (1983) * Without Sun * * Sunless * ![]() IMDb Režija: Chris Marker Scenarij: Chris Marker Žanr: Dokumentarni Jezik: Francuski, Japanski, Engleski Država: Francuska Trajanje: 100 min Florence Delay ... Narrator (French version) (voice) Arielle Dombasle ... Herself Riyoko Ikeda ... Narrator (Japanese version) (voice) Charlotte Kerr ... Narrator (German version) (voice) Kim Novak ... Herself / Madeleine Elster / Judy Burton (archive footage) Alexandra Stewart ... Narrator (English version) (voice) James Stewart ... Himself / John 'Scottie' Ferguson (archive footage) U osebujnom formalnom dokumentarcu 'Bez sunca' središte zanimanja Chrisa Markera, jednog od najjedinstvenijeg filmaša, dokumentariste, esejiste, fotografa, mutltimedijskog umjetnika, pravog imena Christian François Bouche-Villeneuve, je sjećanje. 'Bez sunca' je autentični audiovizuelni esej i meditacija o prirodi ljudskog sjećanja, nemogućnosti sjećanja konteksta i nijansi, te kako je viđenje svjetske istorije promjenjeno tom našom slabošću. Marker nam ovim filmom sugerira kako se mi u stvari ne sjećamo, već na neki naćin priređujemo sjećanje. Film se fokusira na putovanje izmišljenog režisera, Sandora Krasnu, koji putuje širom svijeta, i snima sve što ga zanima i šalje te filmove nepoznatoj ženi, Alexandri Stuart, koja tijekom filma čita, parafrazira, a ponekad i komentariše pisma koja prate njegove filmove. NAGRADE: 1983 - Berlin International Film Festival Chris Marker, dobitnik nagrade OCIC 1983 - British Film Institute Awards Chris Marker, dobitnik nagrade Sutherland Trophy Prevod je najavio Gaca62 Ažurirao Kneginja - 28.Prosinac/Dec.2013 u 19:24 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2013 u 20:16 |
|
Ovo je bilo teže od cele "Sage o Forsajtima", nadam se da se isplatilo.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2013 u 21:37 |
Naravno Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |