| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
History of the World in 2 Hours (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: History of the World in 2 Hours (2011)Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 18:53 |
|
History of the World in 2 Hours (2011) ![]() IMDb Režija: Douglas Cohen Scenarij: Douglas Cohen Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 120 min Corey Burton ... Himself - Narrator (voice) Alex Flippenko ... Himself, Astrophysicist - Univ. of California - Berkeley Peter Ward ... Himself - Paleontologist, Univ. of Washington Clifford Johnson ... Himself - Physicist, Univ. of Southern California Jonathan Markley ... Himself - Historian, California State Univ. - Fullerton Russell Shapiro ... Himself - Geologist, California State Univ.- Chico Glen MacDonald ... Himself - Director, UCLA Institute of the Environment Jonathan Cohen ... Himself - Wildlife Biologist, SUNY ESF - Syracuse Robert Bakker ... Himself - Paleontologist, Houston Museum of Natural Science Trevor Valle ... Himself - Paleontologist, Page Museum - La Brea Tar Pits Nicole Waguespack ... Herself - Archaeologist, Univ. of Wyoming John Shea ... Himself - Paleoanthropologist, SUNY - Stony Brook Todd Surovell ... Himself - Archaeologist, Univ. of Wyoming Craig Benjamin ... Himself - Co-Author, Big History: Between Nothing and Everything Martin K.A. Morgan ... Himself - Military Historian Dokumentarni film vodi nas na brzo putovanje od početka vremena i sve do današnjih dana. Putovanje čovječanstva na kojem istražujemo važne prekretnice, istorijske trenutke i nevjerovatne veze između daleke prošlosti i naše svakodnevnice. Prevod je uradio Sodom TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |