| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
ToyKhtoProyshovKrizVohon Aka Firecrosser Aka He Who Has Been Through the Fire (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ToyKhtoProyshovKrizVohon Aka Firecrosser Aka He Who Has Been Through the Fire (2011)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 18:08 |
|
ToyKhtoProyshovKrizVohon (2011) * Firecrosser * ** He Who Has Been Through the Fire ** ![]() IMDb Režija: Mykhailo Illienko Scenarij: Mykhailo Illienko, Konstantin Konovalov Žanr: Avantura, Biografija, Drama Jezik: Ukrajinski, Ruski, Engleski Država: Ukrajina Trajanje: 110 min Dmytro Linartovych ... Ivan Dodoka Vitaliy Linetskiy ... Stepan Shulika Olga Grishina ... Luba Karimova Ivanna Illienko ... Shadow Artem Antonchenko ... Mykola Yeromin Viktor Andrienko ... Smirnov Galina Stefanova ... Stefa Oleksandr Ignatusha ... Ugrum-Ruka Oleksiy Kolesnik ... Indian Chief Oleg Primogenov ... Naskrizny Marina Yurchak ... Tania Sergiy Solovyov ... Pakitin Mykola Boklan ... Orest Yaroslav Bilonoh ... Ivan Film je baziran je na istinitoj priči o Ivanu Dacenku, vojnom pilotu, heroju SSSR–a. U jednoj akciji tokom II. svjetskog rata njegov avion se srušio, i svi su mislili da Dacenko nije preživio. No, on se katapultirao i preživio, ali tu nije kraj, već tek početak njegovih muka. Zarobe ga Njemci i završi u koncentracionom logoru. Dacenko dočeka oslobođenje i vojsku SSSR–a, ali ga nakon rata sovjetske vlasti optuže za veleizdaju i deportiraju u Sibir. Međutim, on odluči preživjeti i pobjegne iz Staljinovog gulaga, čak u Sjevernu Ameriku. Priča se ni ovdje ne završava, jer Dacenko postaje poglavica indijanskog plemena. NAGRADE: 2012: Kinoshok - Open CIS and Baltic Film Festival Mykhailo Illienko, dobitnik nagrade Grand Prize Film je bio ukrajinski kandiat za nagradu Oscar 2013 godine. Prevod je uradio kerestur TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 18:11 |
|
Ha-ha! Kakav naslov! Ja mislila nešto isprobavate
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |