| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Alan Partridge: Alpha Papa (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Alan Partridge: Alpha Papa (2013)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 18:23 |
|
Alan Partridge: Alpha Papa (2013) ![]() IMDb Režija: Declan Lowney Scenarij: Peter Baynham, Steve Coogan Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, Francuska Trajanje: 90 min Steve Coogan ... Alan Partridge Colm Meaney ... Pat Farrell Sean Pertwee ... Steve Stubbs Anna Maxwell Martin ... Police Officer Monica Dolan ... Angela Simon Delaney ... Don Nigel Lindsay ... Jason Tresswell Felicity Montagu ... Lynn Benfield Lokalnu radio-stanicu u Norwichu, 'North Norfolk Digital', otkupi multinacionalna kompanija. Nakon što dobije otkaz, ogorčeni di-džej naoružan upadne na zabavu novog vodstva i uzima taoce. Jedina osoba s kojom želi razgovarati tijekom opsade je kolega di-džej Alan Partridge, koji tako postane meta medija i planetarno slavan. Prevod je najavio sean12 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 20:01 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |