Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ER (1994)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ER (1994)

ER

ER (1994)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hitna služba

Godina:

1994

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

44 min

Autor:

Michael Crichton

Glavne uloge:

Noah Wyle
  >  John Carter
Laura Innes
  >  Kerry Weaver
Maura Tierney
  >  Abby Lockhart
Goran Visnjic
  >  Luka Kovac
Anthony Edwards
  >  Mark Greene
Eriq La Salle
  >  Peter Benton
Alex Kingston
  >  Elizabeth Corday
Sherry Stringfield
  >  Susan Lewis
Julianna Margulies
  >  Carol Hathaway
Mekhi Phifer
  >  Gregory Pratt
Parminder Nagra
  >  Neela Rasgotra
Linda Cardellini
  >  Samantha Taggart
Abraham Benrubi
  >  Jerry Markovic
Ming-Na Wen
  >  Jing-Mei Chen
Scott Grimes
  >  Archie Morris

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ER (1994)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 17:51

ER (1994)

Žanr:
drama

Uloge: Noah Wyle, Laura Innes, Laura Cerón, Maura Tierney, Deezer D, Yvette Freeman, Goran Visnjic, Anthony Edwards, Eriq La Salle, Alex Kingston

Jezik: engleski

Radnja:

"Hitna služba" prati živote osoblja i doktora hitne službe čikaške Opšte bolnice, gde životi zavise o brzim odlukama i gde često ima previše pritiska, radosti i krivice. Junački medicinari koji žive takav život raznoliki su kao i pacijenti koje leče.

Izvor: http://www.port.rs

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 18:16
Odlična serija, planiram da je jednog dana odgledam ponovo LOL Čim skupim hrabrost za milion sezona LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 11:24
Nedavno sam imala istu želju, ali kad sam videla stanje s prevodima i da nigde nema online s prevodom izgubila sam želju LOL Muž i ja smo baš voleli da gledamo i "navijamo" za Kartera LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 11:36
Pre dve godine sam za mesec i po dana odgledao sve. Al' ja sam bolestan :)
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 11:59
Nisi, samo si imao vremena. I ja sam neke serije odgledala tako, ali poslednjih godinu dana slabo šta postizavam LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.