| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Crossfire (1947) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Crossfire (1947)Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2013 u 19:26 |
|
Crossfire (1947) ![]() IMDb Režija: Edward Dmytryk Scenarij: John Paxton, prema romanu Richarda Brooksa Žanr: Krimi, Drama, Film-Noir Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 86 min Robert Young ... Finlay Robert Mitchum ... Keeley Robert Ryan ... Montgomery Gloria Grahame ... Ginny Paul Kelly ... The Man Sam Levene ... Samuels Jacqueline White ... Mary Mitchell Steve Brodie ... Floyd George Cooper ... Mitchell Richard Benedict ... Bill Film je snimljen prema romanu 'The Brick Foxhole' Richarda Brooksa. Josepha Samuelsa neko brutalno ubije u njegovoj kući, a sumnja padne na jednog od demobiliziranih vojnika koga su te noći opazili u hotelskom baru sa Josephom i njegovom prijateljicom. Zabrinut da bi njegov prijatelj Mitch mogao biti glavni osumnjičeni, narednik Keely pokrene vlastitu istragu. NAGRADE: 1947: Cannes Film Festival Edward Dmytryk, dobitnik nagrade za najbolji socijalni film 1947: National Board of Review, USA Top Ten Films 1948: Academy Awards, USA Nominacije nagrade Oscar za najbolji film, najbolju režiju, najbolji scenarij, najbolju mušku sporednu ulogu i najbolju žensku sporednu ulogu 1948: Edgar Allan Poe Awards Dobitnik nagrade za najbolji film 1949: BAFTA Awards Nominacija nagrade za najbolji film Prevod su uradili Forum Filmovi TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |