| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gone In Sixty Seconds Aka Gone In 60 Seconds (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gone In Sixty Seconds Aka Gone In 60 Seconds (2000)Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2013 u 00:41 |
|
Opis: Da bi spasio brata sigurne smrti, penzionisani lopov automobila Rains(Kejdž), mora sa svojom ekipom da napravi epohalan podvig, da "dignu" 50 automobila sa spiska za jedno veče. Sve dobro prolazi dok ne dođe na red sa spiska, Rejnsova stara "ljubav" Elenor... Uloge: Nikolas Kejdž, Anđelina Džoli, Đovani Risi, Skot Kan, Vil Paton, Vini Džons, Robert Duval... Režija: Dominik Sena IMDB TITLOVI |
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2026 u 19:58 |
|
Bas sam danas ponovo odgledao ovaj film. A sta mislim o njemu....Pa ovako. Mislim da je kao ok reziser i ok glumacka ekipa mada i 'pomalo'' izvikani reziser i ''pomalo'' izvikana glumacka ekipa. A ovaj film je na neki nacin i ''pocetak'' onih popcorn filmova gde publika doslovce zdere kokice i uziva u ovakvom nekvalitetu. I samo da spomenem i ovo, na kraju, tj. pred kraj ovog filma ima scena gde cela ekipa kao familija na rucku i jasno je kao dan da je Fast and Furious to uzeo bas iz ovog filma. Znaci neki rezime, jurnjava, nepovezanost i konfuzija su nekakva preteca danasnjih filmova cega svega od navedenog ima u ovom filmu. I film je uspeo od moje ocene od Odflicno da ode na Tako Tako i da se ipak ne zadrzi ni na tome nego su kocnice ovog (ne)kvaliteta otkazale da je film otisao u ''Lose''. Toliko od mene. Ko voli nekvalitet i popcorn neka uziva
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2026 u 19:59 |
|
I eto, moja ocena ''Lose'' je oborila ovaj film od ''Odlicno'' u ''Tako Tako''
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |