Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gone In Sixty Seconds Aka Gone In 60 Seconds (2000)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gone In Sixty Seconds Aka Gone In 60 Seconds (2000)

Gone in Sixty Seconds

Gone in Sixty Seconds (2000)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nestali u 60 sekunda

Godina:

2000

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

118 min

Režija:

Dominic Sena

Scenarij:

Scott Rosenberg
, H.B. Halicki

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Memphis Raines
Robert Duvall
  >  Otto Halliwell
Giovanni Ribisi
  >  Kip Raines
James Duval
  >  Freb
Christopher Eccleston
  >  Raymond Calitri
Angelina Jolie
  >  Sara 'Sway' Wayland
Will Patton
  >  Atley Jackson
Scott Caan
  >  Tumbler
Vinnie Jones
  >  The Sphinx
Delroy Lindo
  >  Det. Roland Castlebeck
William Lee Scott
  >  Toby
Jaime Bergman
  >  Blonde in Drag Race
T.J. Cross
  >  Mirror Man
Holiday Hadley
  >  Waitress
Chi McBride
  >  Donny Astricky
Timothy Olyphant
  >  Detective Drycoff
Michael Owen
  >  Kid in Rice Burner
Grace Zabriskie
  >  Helen Raines

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gone In Sixty Seconds Aka Gone In 60 Seconds (2000)
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2013 u 00:41

Opis:
Da bi spasio brata sigurne smrti, penzionisani lopov automobila Rains(Kejdž), mora sa svojom ekipom da napravi epohalan podvig, da "dignu" 50 automobila sa spiska za jedno veče. Sve dobro prolazi dok ne dođe na red sa spiska, Rejnsova stara "ljubav" Elenor...
Uloge: Nikolas Kejdž, Anđelina Džoli, Đovani Risi, Skot Kan, Vil Paton, Vini Džons, Robert Duval... Režija: Dominik Sena

IMDB     TITLOVI

Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2026 u 19:58
Bas sam danas ponovo odgledao ovaj film. A sta mislim o njemu....Pa ovako. Mislim da je kao ok reziser i ok glumacka ekipa mada i 'pomalo'' izvikani reziser i ''pomalo'' izvikana glumacka ekipa. A ovaj film je na neki nacin i ''pocetak'' onih popcorn filmova gde publika doslovce zdere kokice i uziva u ovakvom nekvalitetu. I samo da spomenem i ovo, na kraju, tj. pred kraj ovog filma ima scena gde cela ekipa kao familija na rucku i jasno je kao dan da je Fast and Furious to uzeo bas iz ovog filma. Znaci neki rezime, jurnjava, nepovezanost i konfuzija su nekakva preteca danasnjih filmova cega svega od navedenog ima u ovom filmu. I film je uspeo od moje ocene od Odflicno da ode na Tako Tako i da se ipak ne zadrzi ni na tome nego su kocnice ovog (ne)kvaliteta otkazale da je film otisao u ''Lose''. Toliko od mene. Ko voli nekvalitet i popcorn neka uziva
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2026 u 19:59
I eto, moja ocena ''Lose'' je oborila ovaj film od ''Odlicno'' u ''Tako Tako''
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.