| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Billy Jack (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kizo973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 18.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1194 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Billy Jack (1971)Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2013 u 14:50 |
|
Billy Jack (1971)
![]() Žanr: Akcija, Drama Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 114 minuta Režija: Tom Laughlin Uloge: Tom Laughlin, Delores Taylor, Clark Howat IMDb Radnja: Billy Jack je polu indijanac, bivša Zelena beretka, marinac, koji se povlači sve više i više prema svojoj indijanskoj strani. Mrzi nasilje, ali u svijetu bijelaca ne može pobjeći od njega. Spašava divlje konje od hvatanja i klanja, nakon kojeg se od njihova mesa radi hrana za pse, te općenito pokušava zaštititi slobodu ljudi. Film je prožet temama i porukama kasnih 60-tih godina kao što su: anti-privatizacija, da ljubavi ne ratu (vodite ljubav a ne rat), besmisleni pokolji Božjih stvorenja, silovanje društva (figurativno i doslovno), dvolična pravda, rasna segregacija i predrasude, te osnovni socijalistički ideali. Trailer: Najava Prijevoda: faithlessmary |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2014 u 17:36 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |