Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaubôi bibappu: Cowboy Bebop aka Cowboy Bebop (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kaubôi bibappu: Cowboy Bebop aka Cowboy Bebop (1998)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kaubôi bibappu: Cowboy Bebop aka Cowboy Bebop (1998)
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2013 u 21:30

Kaubôi bibappu: Cowboy Bebop
aka Cowboy Bebop (1998)

Žanr:
animirana, akcija, avantura

Glasovi: Kôichi Yamadera, Unshô Ishizuka, Steve Blum, Beau Billingslea, Megumi Hayashibara, Wendee Lee

Jezik: japanski, engleski

Radnja:
Radnja serije je smeštena u dalekoj budućnosti i prati Spajka Spigela, lovca na ucenjene glave koji je izuzetno dobar u borilačkim veštinama. Zajedno sa partnerima, Džetom Blekom i Fej Valentin, obavljaju poslove širom galaksije u potrazi za beguncima.

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 30.Listopad/Oct.2013 u 21:31
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2013 u 21:35
Postoji i film, snimljen nakon serije: TITLOVI
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 14:33
Ovo je jedna,meni,od najboljih crtanih serijala ikada koje sam pogledao.Gledao na oriđiđi japanskom i na sinhronizaciji engleskoj (eng.dub).Isto je sve samo ipak osobno preferiram originalni jezik filma.Da postoji i "Cowboy be-bop:The Movie",također je crtić da ne bi netko mislio da je igrani film.Preporuka odgledati prvo seriju pa onda dugometražni crtić.Ovo je osnovno štivo za sve anime ljubiteljce.Eto kršim svoje zlatno pravilo o preporuci ali ovo je tema pa ne smatram kao moju osobnu preporuku.
POGLEDATI OBAVEZNO,a i zbog muzike koja prati seriju i film (ja imam i soundtrack).
Everything is a joke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.