| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Congorama (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Congorama (2006)Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2013 u 12:04 |
![]() Žanr: Komedija, Drama Godina: 2006 Država: Kanada, Belgija, Francuska Trajanje: 105 minuta Uloge: Olivier Gourmet, Paul Ahmarani, Jean-Pierre Cassel IMDb Radnja filma:
Michel je prosječan belgijski izumitelj kojega poslodavac uopće ne razumije. No njegov se život odjednom zakomplicira kada otkrije da je posvojen i rođen u tajnosti u staji u mjestu Sainte-Cecile, u Quebecu. S novim osjećajem smisla u životu, Michael odlazi u Kanadu pronaći svoje prave roditelje. Niz slučajnosti i susret s tajanstvenim Louisom, koji vozi revolucionarni automobil na električni pogon, pokreće seriju događaja koji će mu promijeniti život. Uslijedit će nevjerojatna slagalica u kojoj je svaka nova scena jedan novi komadić slagalice. Komičan i dirljiv, ovaj će šarmantan film držati gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja. Trailer:
Prijevod najavio kolega jovandekab
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 22:28 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |