| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Still Mine (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Still Mine (2012)Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2013 u 00:45 |
|
Still Mine (2012) ![]() IMDb Režija: Michael McGowan Scenarij: Michael McGowan Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Kanada Trajanje: 102 min James Cromwell ... Craig Morrison Chuck Shamata ... Judge Genevieve Bujold ... Irene Morrison Ronan Rees ... Gavin Julie Stewart ... Ruth Rick Roberts ... John George R. Robertson ... Chester Jones Hawksley Workman ... Gus Joe Pingue ... Derek Jonathan Potts ... Rick Daigle Zachary Bennett ... Jeff Leblanc Barbara Gordon ... Margaret Jones Campbell Scott ... Gary Fulton Lewis Hodgson ... Dr. Murphy Kristin Shepherd ... Lawyer Baziran na istinitom događaju, film nam donosi priču o 89-godišnjaku Craigu Morrisonu koji se je pod stare dane sam odlučio sagraditi manju kuću za sebe i za svoju ženu koju još uvijek voli. Znanjem koje je naučio od oca, Craig počne obrađivati drvo iz svoje šume i graditi kuću, no uskoro mu birokracija i sistem sjednu za vrat, praveći mu probleme raznim banalnim pravilima, što dovede do toga da Craigu prijeti zatvorska kazna. Prevod je uradio MidnightCaller TITL Ažurirao Kneginja - 16.Listopad/Oct.2013 u 13:24 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |