| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eden (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eden (2012)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 19:17 |
|
Eden (2012) ![]() IMDb Režija: Megan Griffiths Scenarij: Megan Griffiths, Richard B. Phillips Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 98 min Jamie Chung ... Eden Beau Bridges ... Bob Gault Matt O'Leary ... Vaughan Eddie Martinez ... Mario Tantoo Cardinal ... The Nurse Tracey Fairaway ... Abbie Scott Mechlowicz ... Jesse Roman Roytberg ... Ivan John Farrage ... Avni Laura Kai Chen ... Oma Joseph Steven Yang ... Apa Tony Doupe ... Greer Russell Hodgkinson ... Dave Bhama Roget ... Janine Jon S. Robbins ... Bill Film je snimljen prema istinitoj priči Chong Kim koja je bila oteta i prodana od strane trgovaca bijelim robljem sredinom 1990-tih godina. Djevojka Eden, mlada amerikanka korejskog porijekla, oteta je u blizini svoje kuće u Novom Meksiku i prisiljena je na prostituciju od strane narko-dilera i domaćih trgovaca bijelim robljem iz Las Vegasa. Tijekom dvije godine zarobljeništva Eden strpljivo gradi svoju poziciju i utjecaj unutar organizacije i udružuje snage sa svojim otmičarima u očajničkom pokušaju da preživi. N A G R A D E: 2012: SXSW Film Festival Megan Griffiths, dobitnica nagrade 'Emerging Woman Award' Film je dobitnik nagrade za najbolji film po izboru publike 2012: San Diego Asian Film Festival Film je dobitnik nagrade za najbolji film po izboru publike 2012: Seattle International Film Festival Megan Griffiths, dobitnica nagrada 'Women in Cinema Lena Sharpe' i 'Golden Space Needle' za najbolju režiju i najbolji film Jamie Chung, dobitnica nagrade za najbolju glumicu Matt O'Leary, dobitnik nagrade za najboljeg glumca 2013: Milan International Film Festival (I) Megan Griffiths, dobitnica nagrade za najbolju režiju Film je dobitnik nagrade za najbolji film po izboru publike Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2013 u 11:56 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2013 u 19:53 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
amir.mira
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2018 u 18:57 |
|
interesantan filmić, na šta su ljudi spremni da se prilagode...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |