| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Devoured (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Devoured (2012)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 18:27 |
|
Devoured (2012) ![]() IMDb Režija: Greg Olliver Scenarij: Marc Landau Žanr: Drama, Horor, Triler Jezik: Engleski, Španski Država: USA Trajanje: 89 min Marta Milans ... Lourdes Kara Jackson ... Kristen Bruno Gunn ... Friendly Frankie Callahan Tyler Hollinger ... Billy Luis Harris ... Oliver Sal Rendino ... Henry David Conley ... Detective Cruthers Jim O'Hare ... Man in Black Richard Alleman ... Man Eating Alone Annie Lee Moffett ... Lourdes' Old Friend Amy Landon ... Detective Sullivan Djevojka Lourdes (Marta Milana), latino imigrantica radi kao pomoćnica u kuhinji restorana u New Yorku. Dok pokušava prevladati osjećaj bespomoćnosti situacije i osjećaj neugodnosti koje joj izaziva ponašanje njenog šefa, ono malo novca što zaradi šalje svojoj majci kako bi se starala o bolesnom sinu. Progonjena čestim, čudnim i neobjašnjivim ukazanjima, Lourdesino krhko mentalno stanje dovedeno je do točke pucanja sa poraznim rezultatima. Prevod je uradio Grof TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |