| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jag etter vind aka Chasing the Wind (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jag etter vind aka Chasing the Wind (2013)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2013 u 17:55 |
|
Jag etter vind (2013) * Chasing the Wind * ![]() IMDb Režija: Rune Denstad Langlo Scenarij: Rune Denstad Langlo Žanr: Drama Jezik: Norveški Država: Norveška Trajanje: 90 min Marie Blokhus ... Anna Anders Baasmo Christiansen ... Lundgren Frederik Meldal Norgaard ... Mathias Tobias Santelmann ... Havard Sven-Bertil Taube ... Johannes Anna nije vidjela svoju obitelj već deset godina. Kada joj umre baka, vrati se kući kako bi se suočila sa djedom i otstakom obitelji. U tjednu priprama za pogreb ništa ne ide prema očekivanjima i Anna je ponovo prisiljena razmisliti kako da živi svoj život. 'Chasing The Wind' je duhovita, melankolična priča koja nam pokaže kako je najteže komunicirati sa vlastitom obitelji. Prevod je uradio kvrle TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |