| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Metello (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Metello (1970)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 18:41 |
|
Metello (1970) ![]() IMDb Režija: Mauro Bolognini Scenarij: Massimo Ranieri, Ottavia Piccolo, Frank Wolff Žanr: Drama Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 107 min Massimo Ranieri ... Metello Salani Ottavia Piccolo ... Ersilia Frank Wolff ... Betto Tina Aumont ... Idina Lucia Bosé ... Viola Pino Colizzi ... Renzoli Mariano Rigillo ... Olindo Tinai Luigi Diberti ... Lippi Manuela Andrei ... Adele Salani Corrado Gaipa ... Badolati Adolfo Geri ... Del Bueno Claudio Biava ... Moretti Franco Balducci ... Chellini Steffen Zacharias ... Pallesi Krajem druge polovine 19 stoljeća, u sjevernoj Italiji, mladi Mettelo želi početi novi život i pobjeći iz siromaštva koje je dovelo do prerane smrti njegovih roditelja. Upozna mladu devojku Ersilia sa kojom se oženi i dobije sina. Metello se bori za bolji život kroz naporan rad i protiv ugnjetavanja radničke klse, postepeno preuzima važnu ulogu u organizovanju radničkog pokreta u nastajanju, i pokušava da pomiri svoje rizične političke aktivnosti sa svojim privatnim životom. N A G R A D E: 1970: Cannes Film Festival Ottavia Piccolo, dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu Mauro Bolognini, nominacija nagrade Zlatna Palma 1970: David di Donatello Awards Ottavia Piccolo, Massimo Ranieri: dobitnici nagrade 'Special David' Film je dobitnik nagrade 'David' za najbolji film Prevod je uradio donatodibergamo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |