| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Delinquents (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Delinquents (1989)Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2013 u 17:40 |
|
The Delinquents (1989) ![]() IMDb Režija: Chris Thomson Scenarij: Chris Thomson, Mac Gudgeon Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Australija, USA, Kanada Trajanje: 101 min Kylie Minogue ... Lola Lovell Charlie Schlatter ... Brownie Hansen Bruno Lawrence ... Bosun Todd Boyce ... Lyle Desirée Smith ... Mavis Angela Punch McGregor ... Mrs. Lovell Melissa Jaffer ... Aunt Westbury Lynette Curran ... Mrs. Hansen Lyn Treadgold ... Prison Matron Duncan Wass ... Bert Rosemary Harris ... Isobel Mali gradić u Australiji krajem 1950-ih: Brownie i Lola su zaljubljeni, ali pošto su premladi njihovi roditelji se protive toj vezi i pokušavaju ih razdvojiti. Prevod je najavio fice |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2013 u 23:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |