| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
This Is The End (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: This Is The End (2013)Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2013 u 17:59 |
|
This Is The End (2013) ![]() IMDb Režija: Evan Goldberg, Seth Rogen Scenarij: Seth Rogen, Evan Goldberg Žanr: Komedija, Fantazija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 107 min James Franco ... James Franco Jonah Hill ... Jonah Hill Seth Rogen ... Seth Rogen Jay Baruchel ... Jay Baruchel Danny McBride ... Danny McBride Craig Robinson ... Craig Robinson Michael Cera ... Michael Cera Emma Watson ... Emma Watson Mindy Kaling ... Mindy Kaling David Krumholtz ... David Krumholtz Christopher Mintz-Plasse ... Christopher Mintz-Plasse Rihanna ... Rihanna Martin Starr ... Martin Starr Paul Rudd ... Paul Rudd Channing Tatum ... Channing Tatum Šest prijatelja zarobljeno je u kući, nakon serije čudnih i katastrofičnih dešavanja koja su opustošila Los Anđeles. Pošto ostaju bez hrane, i postaju sve nervozniji, primorani su da izađu iz kuće na ulicu. Suočavajući se s sudbinom, njihovo prijateljstvo je na velikom iskušenju. Prevod je najavio nebojsa66 izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2013 u 17:36 |
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2013 u 16:03 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |