| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Time Being (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Time Being (2012)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2013 u 15:16 |
|
The Time Being (2012) ![]() IMDb Režija: Nenad Cicin-Sain Scenarij: Nenad Cicin-Sain, Richard N. Gladstein Žanr: Misterij Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 85 min Sarah Paulson ... Sarah Wes Bentley ... Daniel Corey Stoll ... Eric Ahna O'Reilly ... Olivia Jeremy Allen White ... Gus Frank Langella ... Warner Dax Aiden Lovekamp ... Marco Gina Gallego ... Anjelica Sandra Seacat ... Annette Megan Kuhlmann ... Nurse Mila Brener ... Winona Radnja filma će se vrtiti oko mladog umjetnika koji od ekscentričnog milijunaša dobiva pomalo čudne narudžbe u zamjenu za sponzorstvo, toliko čudne da se u jednom trenutku zapita je li njegov pokrovitelj luđak koji mu želi uništiti brak i život ili mentor koji će ga naučiti značenju prave umjetnosti. Prevod je uradio drazen68 TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |