| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Footrot Flats: The Dog's Tale (1987) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Footrot Flats: The Dog's Tale (1987)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2013 u 15:55 |
|
Footrot Flats: The Dog's Tale (1987) ![]() IMDb Režija: Murray Ball Scenarij: Murray Ball Žanr: Animacija Jezik: Engleski Država: Australija, Novi Zeland Trajanje: 71 min John Clarke ... Wal (voice) Peter Rowley ... Dog (voice) Rawiri Paratene ... Rangi (voice) Fiona Samuel ... Cheeky Hobson, Pongo (voice) Peter Hayden ... Irish Murphy (voice) Dorothy McKegg ... Aunt Dolly (voice) Billy T. James ... Pawai (voice) Brian Sergent ... Spit Murphy (voice) Marshall Napier ... Hunk Murphy (voice) Michael Haigh ... Rugby Commentator (voice) Footrot Flats je strip karikaturista Murraya Balla, vrlo popularanog u Australiji i na Novom Zelandu. To je ujedino i prvi dugometražni novozelandski animirani film. Njegova glavna zvijezda je zanosno i veselo Pseto, koje je iz stripa prešlo i na TV ekrane u ovoj srceparajućoj obiteljskoj animaciji. Uz Pseto, upoznajemo i njegovog vlasnika, trapavog farmera Wala Futrota i njihove prijatelje i neprijatelje. Walov najbolji prijatelj Kuč živi na susJednoj farmi, a njegova kuja Džes je Psetova životna ljubav. Na pripremu i realizaciju ovog animiranog filma potrošeno je više od sedam godina. Strip po kome je napravljen, objavljivanen je u više od 120 novina u Australiji i preveden je na japanski i skandinavske jezike. Prevod je uradio Duckey TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2024 u 14:02 |
|
Blesavi crtać sa Novog Zelanda, atipičan i po humoru i po ambijentu, voleo sam ga kao dete, još u vremenu kada je RTB znao da nas obraduje sa novitetima iz čitavog sveta, te smo pored npr Disney crtaća, bome i ruskih prelepih bajki i animacija, mogli videti ladno i nešto eto sa Novog Zelanda (valjda prvi tamošnji dugometražni), dok je takođe često bilo prikazivano i ponešto iz onog australijskog "Dot and..." serijala, sećam se npr iz tog zimskog/letnjeg bioskopa crtaća "Dot and the kangaroo". Mada mi je, rekoh, Footrot Flats bio daleko blesaviji i luđi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |