| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The War Boys (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The War Boys (2009)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2013 u 16:14 |
|
The War Boys (2009) ![]() IMDb Režija: Ron Daniels Scenarij: Bruce McLeod, Naomi Wallace Žanr: Krimi, Drama, Romansa Jezik: Engleski, Španski Država: USA Trajanje: 93 min Victor Rasuk ... Greg Brian J. Smith ... George Benjamin Walker ... David Peter Gallagher ... Slater Micaela Nevárez ... Marta Teresa Yenque ... Maria William Sterchi ... Chas Debrianna Mansini ... Jen Matthew Page ... Agent Wayne Ross Kelly ... Agent Burrows Danielle Chavez ... Agent Milanes Greg Serano ... Silvio Shadwick Wilde ... Josh Tri mladića, David (Benjamin Walker), George (Brian J. Smith) i Greg (Victor Rasuk), prijatelji iz djetinjstva provode svoje slobodno vrijeme tijekom proljetnih praznika dosađujući se kod granice koja razdvaja SAD od Meksika, pomažući policijskim snagama u potjerama meksičkih imigranata. David, ljut na oca Slatera, jer mu ne dopušta da napusti školu i pridruži se obiteljskom poslu, smisli plan da ukrade jedan od očevih kamiona sa prikolicom za koji vjeruje da sadrži televizore s namjerom preprodaje na crnom tržištu. No, uskoro mladići shvate da je teret opasniji i dragoceniji od bilo koje vrste robe. Prevod je uradio aleksa0411 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |