| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Someday This Pain Will Be Useful to You (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Someday This Pain Will Be Useful to You (2011)Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2013 u 21:08 |
|
Someday This Pain Will Be Useful to You (2011) ![]() IMDb Režija: Roberto Faenza Scenarij: Roberto Faenza, Peter Cameron Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Italija, USA Trajanje: 95 min Deborah Ann Woll ... Gillian Sveck Aubrey Plaza ... Real Estate Agent Lucy Liu ... Life Coach Stephen Lang ... Barry Rogers Marcia Gay Harden ... Marjorie Dunfour Ellen Burstyn ... Nanette Peter Gallagher ... Paul Sveck Jonny Weston ... Thom Siobhan Fallon ... Mrs. Beemer Toby Regbo ... James Sveck Ron Maestri ... Greenwich Village Passerby Christopher Mann ... Guard Peter Y. Kim ... Funeral Waiter Dieter Riesle ... Man Visitor Rekha Luther ... Olivia Gilbert Owuor ... John Webster Portret zbunjenog njujorškog tinejdžera, Jamesa Svecka (Toby Regbo) i njegove simpatične, ekscentrične i disfunkcionalne obitelji. Jamesova konstantna oprečnost vodi ga ka tinejdžerskim greškama koje je nekad teško ispraviti. Odbija ići na fakultet i ništa ga ne interesira - osim posjeta svojoj veseloj baki Nanette (Ellen Burstyn), koja izgleda da jedina razumije koliko se izgubljeno jedan sedamnaestogodišnjak može osećati dok traga za sobom u konfuznom svijetu. Scenarij je adaptacija istoimenog romana autora Petera Camerona. NAGRADE: 2012: Golden Globes, Italy Dahlia Heyman, Roberto Faenza dobitnici nagrade za najbolji scenarij. Prevod je uradio aleksa0411 TITL Ažurirao Kneginja - 14.Srpanj/Jul.2013 u 21:09 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |