| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rosa Morena (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rosa Morena (2010)Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2013 u 16:13 |
|
Rosa Morena (2010) ![]() IMDb Režija: Carlos Augusto de Oliveira Scenarij: Jens Dahl, Morten Kirkskov Žanr: Drama Jezik: Portugalski, Danski, Engleski Država: Danska, Brazil Trajanje: 90 min Anders W. Berthelsen ... Thomas Bárbara Garcia ... Maria David Dencik ... Jakob Vivianne Pasmanter ... Tereza Pablo Rodrigues ... Denilson Georgina Castro ... Larissa Iben Hjejle ... Christine Otávio Martins ... Lawyer Rafael Lozano ... Leonardo Thomas, danski arhitekt, uvjerio je sve da je u Brazilu na odmoru, ali istina je daleko od toga. On u biti silno želi vlastito dijete. Njegove su molbe za posvajanje u Danskoj odbijene zbog homoseksualne opredijeljenosti, ali načuo je da se u Brazilu može kupiti dijete. Uskoro se sukobljava sa zakonom i upada u niz nevolja. Tada upozna jednu ženu i nakon toga ništa više nije isto. Prevod je uradio aleksa0411 TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |