Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sony DVP-NS33
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sony DVP-NS33

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sony DVP-NS33
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2005 u 11:20
Susjeda je kupila dvd/divx player iz naslova teme i zovne me da joj spojim i prvo skontam da nije dobila uz player scart kabl. Jel to se mora posebno kupiti ili se stvarno ne dobivaju ti kablovi uz playere?
No nisam zbog toga pokrenuo temu. Neke moje divxe neće čitati (napiše Data error (divx)) pa me zanima jel moguće da ne čita Xvid i da ne može prikazati titlove a pošto je Sonyev player od nekih 700kn kontam da mora imati opciju kako upaliti titlove. Ajd ako ima netko neki savjet kako se ti problemčići rješavaju nek napiše jer ne želim ispati neznalica pred susjedom ;-).
Hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2005 u 13:24
mogu ti pomoci oko prvog pitanja - neki playeri poput Pioneera imaju scart ukljucen u paket, ali npr. moja Yamada nije imala, a kostala je nesto manje od ovog Sony-a. Sto se tice playanja xvida i ostalog, pa morao bi playati i xvid, jedino ako su ti filmovi Packed Bitstream pa nece...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.