| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Shaka Zulu: The Citadel (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Shaka Zulu: The Citadel (2001)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2013 u 01:08 |
|
Shaka Zulu: The Citadel (2001) ![]() IMDb Režija: Joshua Sinclair Scenarij: Joshua Sinclair Žanr:Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 179 min David Hasselhoff ... Mungo Prentice Karen Allen ... Katherine Farewell Henry Cele ... Shaka Zulu James Fox ... Captain Farewell Grace Jones ... The Queen Omar Sharif ... The King Ken Marshall ... Henry Francis Fynn Roger Alborough ... Hawkins Peter Marinker ... Cowley Katherine Farewell 1827. godine ukrca se na brod "Defiance" i ode u Afriku kako bi pronaala svog oca poručnika Francisa Farewella. Na brodu se Katherine zaljubi u kapetana Munga, ali ubrzo shvati kako na brodu ima robova. Puna samilosti prema manje sretnima, Katherine odlući kapetana obratiti protiv ropstva. U međuvremenu, Katherinin otac boravi u zemlji Zulua sa Shakom, njihovim kraljem. Dvojica muškaraca s vremenom zbliže, a Farewell stane na stranu Zulua u ratu protiv Shakina rivala Ngoroa i njegova naroda Massani. Shaku zarobe Ngorove pristalice i prodaju ga u roblje. Završi na brodu "Defiance" s kojega se uspijeva osloboditi, a pri bijegu ugrabi Katherine. Po povratku kući sazna da je njegova kraljica mrtva. Potpaljen groznim iskustvom na "Defianceu", Shaka se odlući za osvetu i pripremi svoje trupe za marš na bjelačke postrojbe u glavnom gradu njihove kolonije. Tragom te vijesti i uz pomoć Farewella brojna vojska bijelaca spremna je za strašan napad Zulu ratnika. Neposredno prije krvoprolića Katherine se suoči s kraljem Zulua i preklinje ga da prije napada stekne uvid u običaje i kulturu bijelaca. Prevod je postavio heller TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |