| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yuma (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yuma (2012)Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 05:43 |
|
Yuma (2012) ![]() IMDb Režija: Piotr Mularuk Scenarij: Piotr Mularuk, Wojciech Gajewicz Žanr: Akcija, Krimi, Drama Jezik: Poljski, Njemački Država: Poljska, Češka Republika Trajanje: 113 min Jakub Gierszal ... Zyga Krzysztof Skonieczny ... Bullet Jakub Kamienski ... Hammer Tomasz Kot ... Opat Katarzyna Figura ... Halinka Karolina Chapko ... Majka Helena Sujecka ... Cupcake Wojciech Czerwinski ... Nike Malwina Wasilewska ... Klara Tomasz Schuchardt ... Ernest Kazimierz Mazur ... Rysio Przemyslaw Bluszcz ... Mayor Jerzy Schejbal ... Zyga's father Aldona Struzik ... Zyga's mother Mieczyslaw Grabka ... Chrzestny Ziga je svedok potpune degradacije života oko sebe. Obećana zemlja nikako da dođe u njegov rodni grad, dok Nemci s druge strane granice, čini se, imaju sve. Ziga prelazi granicu i započinje sitne krađe koje zove „juma". Kod kuće, promet ukradenih patika Adidas i naočara za sunce Rej Ban čine ga ubrzo junakom. Pre nego što shvati šta mu se događa, novac i moć nadvladaju njegove naivne snove o boljem životu. Prevod je uradio zorduki TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |