| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Los colores de la montaña (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Los colores de la montaña (2010)Objavljeno: 11.Svibanj/May.2013 u 15:55 |
|
Los colores de la montaña (2010) * The Colors of the Mountain * ![]() IMDb Režija: Carlos César Arbeláez Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Kolumbija, Panama Trajanje: 90 min Hernán Mauricio Ocampo ... Manuel Nolberto Sánchez ... Julián Genaro Aristizábal ... Poca Luz Hernán Méndez ... Ernesto Carmen Torres ... Miriam Natalia Cuéllar ... Carmen Antonio Galeano ... Don Alberto Ángela Patricia Ángel ... Luisa Félix Jaramillo ... Mario Dora Patricia Méndez ... Julián's Mother Elizabeth Aristizábal ... Poca Luz's Little Sister Juan Rodrigo Correa ... Poca Luz's Father Berenice Echeverri ... Poca Luz's Mother María Alejandra Vargas ... Julián's Sister Javier Cardona ... Guerrilla Leader Devetogodišnji Manuel ima staru loptu sa kojom na selu svaki dan igra fudbal i sanja da postane veliki golman. Njegova želja se počinje ostvarivati kada mu njegov otac Ernest pokloni novu loptu. Neočekivano, lopta završi u minskom polju, a Manuel odbija napustiti svoje blago te nagovori prijatelje Juliana i Poca Luz da spasu loptu. Usred avanture i dječije igre, znaci oružanog sukoba polako ulaze u živote stanovnika La pradera. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2013 u 19:32 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2013 u 00:24 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |