| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Io e te Aka Me and You (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Io e te Aka Me and You (2012)Objavljeno: 04.Svibanj/May.2013 u 19:19 |
|
Io e te Aka Me and You (2012) ![]() IMDb Režija: Bernardo Bertolucci Scenarij: Niccolo Ammaniti Žanr:Drama Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 96 min Tea Falco ... Olivia Jacopo Olmo Antinori ... Lorenzo Sonia Bergamasco ... Lorenzo's mother Veronica Lazar ... Lorenzo's grandmother Tommaso Ragno ... Ferdinando Pippo Delbono ... Pychologist Lorenco je introvertni 14-godišnjak čiji je jedini smisao sreće da provodi vreme u napuštenom podrumu svoje zgrade. Da bi izbegao svoje preterano zaštitničke roditelje, laže im da ide na skijanje sa školskim drugovima, al, umesto toga, odlazi u omiljenipodrum, gde želi da mu jedino društvo budu njegove horor i fantasy knjige! Ali, neočekivana poseta polusestre Olivije sve će promeniti. Vreme koje će provesti zajedno, ispunjeno nesputanim emocijama inspirisaće Lorenca da se uhvati direktno u koštac sa haosom godina odrastanja koje mu predstoje. Prevod je uradio zorduki TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |