| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Why Has Bodhi-Dharma Left For The East?: A Zen Fable (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Why Has Bodhi-Dharma Left For The East?: A Zen Fable (1989)Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2013 u 21:38 |
|
Why Has Bodhi-Dharma Left for the East?: A Zen Fable (1989) Dharmaga tongjoguro kan kkadalgun (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 137 min Država: Južna Koreja Jezik: Korejski Režija i scenario: Yong-Kyun Bae Uloge: Yi Pan-Yong ... Hye-gok Sin Won-Sop ... Ki-bong Hae-Jin Huang ... Hae-jin Su-Myong Ko ... opat Byeong-hui Yun ... Ki-bongova majka Troje ljudi živi u udaljenom budističkom manastiru: stari majstor Hyegok, mladić koji je napustio porodicu kako bi pronašao prosvetljenje Yong Nan i siroče Haejin, kojeg je stari majstor doveo da bi ga odgojio kao monaha. Priču u flešbekovima priča uglavnom Yong Nan: kako je došao u manastir, o kratkom povratku u grad, o njegovim kolebanjima između života u svetu i njegovim nadanjima da će prevladati strasti. Vidimo Hyegoka kao učitelja, zaštitnika i očinsku figuru i malog Haejina koji se razvija u radoznalo i samodovoljno dete. Meditativni film koji se bavi budističkim pogledom na svet, i uobičajenim pitanjima: Tko sam ja, zašto sam ovde i koji je smisao života? Bae je snimao film sedam godina sa jednom kamerom i ručno ga montirao. Nagrade. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |