| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Il Bisbetico Domato Aka The Taming Of The Scoundrel (1980) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Il Bisbetico Domato Aka The Taming Of The Scoundrel (1980)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2013 u 20:21 |
|
The Taming of the Scoundrel (1980) Il bisbetico domato (originalni naslov) ![]() Žanr: Romantična komedija Trajanje: 104 min Država: Italija Jezik: Italijanski Režija i scenario: Franco Castellano, Giuseppe Moccia Uloge: Adriano Celentano ... Elia Codogno Ornella Muti ... Lisa Silvestri Edith Peters ... Mamie Pippo Santonastaso ... Don Cirillo Milly Carlucci ... Renata Elija, namćor, usamljenik, živi u idiličnom selu u Italiji. Ne voli grad ni društvo, a jedina žena koja ima pristup na njegovo imanje je njegova domaćica Mamy, koja ga neuspešno nagovara da se oženi. Međutim, jedne olujne noći, prelepa devojka, Lisa, zbog kvara na automobilu dolazi mu u kuću. Zaintrigirana njegovom ličnošću, odlučuje da ostane i raskravi mrzovoljnog farmera, a to vremenom prerasta u nešto više..... Ažurirao bojan969 - 30.Svibanj/May.2017 u 22:00 |
|
![]() |
|
ceperko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Studeni/Nov.2012 Lokacija: belorusija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 13:49 |
|
Dobra komedija. Gledao sam film osamdesetih, tada mi je bio ekstra smešan. A sada sam to i potvrdio. Titl dobar, nemam zamerki.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |