Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne prima platu u PSŽ: Bekam igra za decu Pariza!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne prima platu u PSŽ: Bekam igra za decu Pariza!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne prima platu u PSŽ: Bekam igra za decu Pariza!
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 22:08
Englez će u Parizu zarađivati 175.000 evra nedeljno, ali će sav novac ići u humanitarne svrhe deci Grada svetlosti

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka odjeknulo je nekoliko transfer eksplozija, a jedna od najjačih stigla je iz Pariza gde je doputovao Dejvid Bekam.

Englez će narednih šest meseci svoju karijeru upotpuniti igranjem i za bogati Pari Sen Žermen. Važno je naglasiti još jednom bogati PSŽ, pošto će Bekam u Francuskoj dobijati dobar novac za svoje fudbalske usluge, ali će sav novac ići u humanitarne svrhe!

- Neću primati platu. Odlučili smo da moja plata ide jednoj lokalnoj dobrotvornoj organizaciji za decu u Parizu. Veoma smo uzbuđeni i ponosni zbog toga - otkrio je 37-godišnji Englez.

Šestomesečna saradnja vredna je 175.000 evra nedeljno, koje će pokloniti u dobrotvorne svrhe lokalnoj deci Pariza.

- O ovome smo razgovarali neko vreme i konačno se dogodilo. Izabrao sam Pariz, jer sam video šta klub pokušava da uradi. Ovo je klub koji će imati uspeha u narednih 15-20 godina. Ovo je nešto što raste i čast mi je što sam izabran da budem deo budućnosti - rekao je Bekam.

Bekam je siguran da može da pomogne timu iako ima 37 godina.

- Mogu da trčkaram. Nisam izgubio na brzini jer, iskreno, nikad nisam ni bio previše brz. Kada igram posvećen sam 150 odsto. Ne očekujem da igram svaku utakmicu, ne očekujem da budem starter. To moram da zaslužim. Za mene je Karlo Ančeloti jedan od najboljih trenera za koje sam igrao. Ovaj dolazak je zanimljiv na više nivoa. – ispričao je Bekam.

Bekam je istakao da bi došao u PSŽ i da se nije plasirao u osminu finala Lige šampiona.

- Verujem u projekat koji pravi ovaj klub. Igranje u Ligi šampiona je samo bonus. Nisam učestvovao u tom takmičenju nekoliko godina, a imao sam sreće da ga u prošlosti osvojim, znam koliko je važan klubovima – dodao je poznati fudbaler.

Legendarni vezni igrač nije siguran da li će u PSŽ-u okončati karijeru.

- Ne znam da li će mi ovo biti poslednji ugovor. Ljudi spekulišu o tome već nekoliko godina, ali ja nastavljam da igram i potpisujem ugovore. Videću kako ću se osećati, želim da igram koliko god mogu. Fudbal je moja strast, uvek je bila. Kada igram fudbal, nikada nije važna veličina ugovora – rekao je Bekam, koji će sa 37 godina biti jedan od najstarijih fudbalera u francuskoj Ligi 1.

izvor: telegraf.rs
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 22:09
svaka čast majstoru Clap postovanje
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2013 u 09:36
Svaka čast.Clap Kamo lepe sreće da i ostali krenu njegovim putem.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2013 u 16:51
Ovo samo dokazuje kolika je on velicina od coveka!Igracina svetske klase i pravi humanitarac! Bravo Beckame!Clap

PS:Cekam da cujem sledecu pesmu Ajs Negrutina na temu o BeckamuSmile
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 09:40
Manipulacija narodnim masama, njega i one njegove anoretkinje!!!
A, što se tiče same igre, osim vrhunskog osećaja za centaršut i dugačak pas, nije imao ništa drugo. A beše nadmen kao da je Pele, pa je dobio i par crvenih koji su njegove timove koštale eliminacije.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 13:36
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 14:34
Jaka stvar! I ja sam deset meseci bez plate radio na TV Avali a moja plata je išla za decu Željka Mitrovića.  AcaNholivudAcaNholivud

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 15:03
Dobro, ti bar znaš da su pare otišle onima kojima su stvarno potrebne...
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 15:07
Dobro, lik ume da privuce paznju medija. U 35 godini kada su karijere mnogih fudbalera mrtve, on ce ovim potezom vratiti svoje ime u zizu javnosti i naplatiti sve od reklama. Svaka cast njegovom menadzeru i ljudima koji se brinu o njegovom imidzu. Dosao je u grad svetlosti, centar modne industrije, plivace kao riba u vodi.

Ažurirao seaport - 07.Veljaca/Feb.2013 u 15:13
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 19:32
Koga uopšte boli dupe da li daje pare od srca ili da bi podigao sebo rejting?
Ko to uopšte može da razlikuje motive bogatih i slavnih?
Strogo posmatrano, iskreno humanim se može smatrati samo čovek koji donira nešto u dobrotvorne svrhe, a da pri tome ostane anoniman.
S obzirom da su takvi retki, ja kažem - samo neka svi buržuji daju, a o motivima neka brine onaj ko nema pametnija posla.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 20:17
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Strogo posmatrano, iskreno humanim se može smatrati samo čovek koji donira nešto u dobrotvorne svrhe, a da pri tome ostane anoniman.
S obzirom da su takvi retki,

Kako znaš, kad je anonimno Wink

Na temu. Beksu su uvijek ljudi voljeli osporiti njegove fudblaske kvalitete a evo sad kad učini humani gest, i to osporavaju. Čak i da jeste to tako, ružno je čovjeku osporavati jedan lijep gest bez ikakvih konkretnih dokaza.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 20:44
Pa ne znam tačno šta statistika kaže, ali ti govorim za one krupnije donacije koje izađu u javnost.
Pa zna se tako što se objavi vest tipa "donator je želeo da ostane anoniman" ili "ne zna se ko je donirao".
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 21:55

ja kažem - samo neka svi buržuji daju, a o motivima neka brine onaj ko nema pametnija posla.

+1

Ažurirao bojanadj - 07.Veljaca/Feb.2013 u 21:56
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:05
Došao sam čisto iz znatiželje. Mislio sam da Bojana komentira Beckhamove slobodnjake. LOL

Kad sam već tu, on mi je OK, ali ona njegova baš i ne.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:08
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Mislio sam da Bojana komentira Beckhamove slobodnjake. LOL

Ima neke neoženjene dugare?! Shocked Što me niste ranije obavestili da je o tome reč?! LOL

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:11
Zar nisu o tome pisali u Burdi? LOL
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:40
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

S obzirom da su takvi retki,

Kako znaš, kad je anonimno Wink

Na temu. Beksu su uvijek ljudi voljeli osporiti njegove fudblaske kvalitete a evo sad kad učini humani gest, i to osporavaju. Čak i da jeste to tako, ružno je čovjeku osporavati jedan lijep gest bez ikakvih konkretnih dokaza.

Pa poenta i jeste da se nešto osporava, jer  čim niko ništa ne osporava, meni to smrdi na nameštaljku.
Kada je nešto jednoglasno, te se stvari treba bojati.

Što se tiče fudbalskih kvaliteta, nikada nije bio vrhunski igrač, koji bi mogao da sse poredi sa onim najboljima.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:18
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

Pa poenta i jeste da se nešto osporava, jer  čim niko ništa ne osporava, meni to smrdi na nameštaljku.

Što se tiče fudbalskih kvaliteta, nikada nije bio vrhunski igrač, koji bi mogao da sse poredi sa onim najboljima.

Meni je opet u ovom slučaju to bezveze. Čovjek je donirao pare za djecu a oni njega dočekali na nož.

Glede fudbalskih kvaliteta, slažem se da nije bio u klasi sa npr. Zidanom i sličnim ali je bio izuzetno koristan igrač. Slobodnjake i centaršut je imao perfektan, može se reći da je njegova lopta bila "pola gola" + što je imao nevjerovatnu radnu naviku, taj čovjek može na prste jedne ruke nabrojati koliko je treninga propustio u karijeri.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:23
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

Nije poenta da se stalno nesto osporava vec da covek dozvoli sebi da se opusti, pogotvo u vezi stvari koje ga zivotno ne doticu poput ove.Ako to nije slucaj, covek upada u stanje paranoje koje oslikavaju prva i druga recenica posta.
Naravno, zavera mracnih sila je to sto je covek " koji ne poseduje fudbalske kvalitete" neko u koga se kune ostrvska fudbalska javnost. Oni nemaju pojma kako izgleda vrhunski igrac, a veliki broj ih upravo igra u njihovoj ligi

Ažurirao seaport - 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:29
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 00:17
U pravu si za ovaj prvi deo. Malo pre sam i sam hteo napisati da stvarno ne znam zašto i pišem o tamo nekom jebenom Englezu, za koga mi, narodski rečeno, šište jajca, kao i za svaki njegov potez. Takođe je tačno i da sam paranoičan, ali večina mojih paranoja je zasnovana na empirijskim iskustvima, kao i nekoj činjenici koja stoji u okviru razuma.

Što se tiče ovih rečenica, to nisu autentično moje misli,  nego sam ih preuzeo od mnogo većih umova, pošto se u potpunosti slažem s njima. Njih sam izneo kao uopštenu konstataciju, ne misleći na konkretno ovaj slučaj s Bekamom, ovako uzgred. Čim neko mišljenje nema alternativu, tu se krije neka mnogo velika neistina, jer svi totalitarni sistemi počivaju na tim dogmama. Naravno,  ovu konstataciju ne iznosim u pogledu Bekama, nego samo objašnjavam šta sam imao na umu kada sam govorio da osporavanje nečega, nije apriori negativna stvar.

Za ovaj drugi deo, pitanje je senzibiliteta i šta neko podrazumeva pod vrhunskim fudbalom. Za mene ostrvsko javno mnjenje nije nikakav vrhovni autoritet kome bi ja, po automatizmu morao da se priklonim. Pratim fudbal od pete godine, i ni po jednom mom kriterijumu on nije bio vrhunski(osim centaršuta, koji ipak nije duša fudbala). To su bili neki drugi igrači, ali to je naravno u granicama subjektivnog rezonovanja. Ja sam voleo igrače kao što su Zidan, Ronaldinjo nekad, Ronaldo, Romario, Sinjori, Del Piero, Toti, Rivaldo, Kaka, Piksi, Kantona itd.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.