| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eldfjall aka Volcano (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eldfjall aka Volcano (2011)Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 17:44 |
|
Eldfjall (2011)
![]() Link Danska/Island Redatelj: Rúnar Rúnarsson Dužina: 95' Sinopsis Nakon što ode u mirovinu s posla podvornika, za Hannesa počinje dugačak i prazan ostatak života. Udaljio se od svoje obitelji, gotovo da nema prijatelja, a brak mu propada. Drastični događaji tjeraju Hannesa da shvati da mora promijeniti život kako bi pomogao nekome koga voli. Vulkan je ljubavna priča o nekome tko se mora suočiti s onime što je izabrao u prošlosti i s poteškoćama sadašnjosti da bi mogao prihvatiti budućnost. Nagrade i festivali Festival Internacional de Cinema Jovem de Espinho 2012 -
Castelo de Prata Ficção Životopis redatelja Rúnar Rúnarsson scenarist je i redatelj, rođen na Islandu 1977. godine. Diplomirao je na Danskoj filmskoj školi 2009. godine. Vulkan je njegov prvi igrani film. Trailer Izvor teksta: www.zagrebfilmfestival.com Ažurirao A2D2 - 05.Sijecanj/Jan.2013 u 17:45 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2014 u 23:45 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2014 u 11:35 |
|
hvala!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |