| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
House at the End of the Street (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: House at the End of the Street (2012)Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2012 u 21:04 |
IMDbŽanr : Horor/Triler Režija : Mark Tonderai Uloge : Jennifer Lawrence, Elisabeth Shue, Max Thieriot Jennifer Lawrence, mlada glumica koja je slavu stekla u hitovima "Winter's Bone" i "The Hunger Games", zvijezda je ovog napetog horora nastalog prema kratkoj priči Jonathana Mostowa. Sarah i Ellisa, majka i kćer, stižu u mali gradić kako bi izgradili novi život. No njihovoj sreći naglo dolazi kraj kada otkriju zastrašujuće događaje koji su se dogodili u njihovom susjedstvu. Naime u kući do njihove mlada je djevojka ubila svoje roditelje. Kada se kćer sprijatelji sa preživjelim sinom iz te nesretne obitelji shvatit će da ta priča nije ni izbliza gotova. Jeza tek počinje! http://mojtv.hr |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:27 |
|
Prevod je najavio intoxic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2012 u 21:26 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |