| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nekdo tam dole me má rád (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BaglyasPeter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nekdo tam dole me má rád (2009)Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 21:51 |
|
Nekdo tam dole me má rád aka Someone Down There Likes Me (2009) IMDb Režija: Roman Vojkuvka Scenario: Roman Vojkuvka Žanr: horor Država: Češka republika Jezik: češki Trajanje: 120 min Uloge: Jiri Chromecka Viktor Andrea Civanova Magda Justin Dias Kosta Martin Frajt Martina Gerykova Little Alice Miloslav Kopriva Boss Pavel Ladislav Kroka Serial Killer Jan Machu Hooligan Barbora Mottlová Alice Lucie Mrazkova Victim 1 Miroslav Privetivy Rene Michal Sopuch Max Petr Vanek Victim 2 Oto je jedan vernik, živi svoj život sa svojom porodicom, sa ženom i sa svojom kćerkom. Jednoga dana život mu se u potpunost promeni, brutalno ga pretuku i ostaje paralizovan. Tri godine kasnije, jednom prilikom huligani upadaju u njegovu kuću i siluju njegovu ženu i kćerku, a potom ih ubijaju. I sve to se dešava pred njegovim očima. Oto se moli za pomoć i igrom slučaja pritekne mu u pomoć neko "odole" i pomaže mu da ostvari svoju osvetu. Prevod: Nekdo tam dole me má rád (2009) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |