| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bone Eater (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bone Eater (2007)Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2012 u 14:06 |
|
Bone Eater
Žanr: Horror, Sci-Fi
Godina: 2007 Država: SAD Trajanje: 90 minuta Uloge: Paul Rae, Adrian Alvarado, Bruce Boxleitner IMDb Radnja filma:
Ambiciozni preduzetnik gradi odmaralište u sred pustinje, uprkos protestima lokalnog plemena. Kada tri radnika pronađu indijanske mošti i kosti, slučajno će pustiti na slobodu ogromno stvorenje nalik kosturu, poznato kao Kostojed i njihove kosti će biti pojedene. Dok se jedan šerif bude borio sa pritiscima bogatog preduzetnika da uhapsi demonstrante i ujedno radio na istrazi nestalih radnika, Kostojed će napadati i ubijati ostale meštane, drugi šerif će tražiti drevni tomahavk, potreban da se ubije čudovište... Trailer:
Ažurirao Gajtana - 12.Ožujak/Mar.2012 u 14:08 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2012 u 14:41 |
|
Mislim da sam gledao ovaj film i da je jedan od retkih horora koji mi se svideo. Moraću da ga downladujem. SAFA75UE - hvala na prevodu, Gajtana - hvala na opisu. Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |