Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jagi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jagi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl
    Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 21:19
Pozdrav, meni i dalje nije jasno , zašto kada ukucam titl koji tražim ne izlazi kao ranije. Meni je to bilo jednostavnije.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 21:56
Izlazi lista, kako ne. Ukucas nekoliko pocetnih slova od naslov filma i lista se polako smanjuje, i mozes od listu birati koji film.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
3lava View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 3lava Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 18:01
pa, jeste promenjeno malo, ali opet izlista naslove.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 21:13

Ne razumem vas, bash...

Ovo bi trebalo da vam olakša posao - da ne morate da kucate ceo naziv, već možete da izaberete i neki koji se pojavi iz liste - ili, ako to ne želite - nastavite pretragu kao što ste ranije radili (kucajte ili kopirajte ime filma - pa na search).

Ne razumem šta vam je konkretno problem kod ovoga?

Lista koja se pojavi vas ne sprečava da kucate dalje, već može samo da vam pomogne ako se odlučite da je iskoristite...

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 15.Ožujak/Mar.2012 u 21:14
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 23:21
Čovek je očito konkretno mislio na sledeće...

Pismenost starije generacije ljudi, po pitanju engleskog jezika nije na zavidnom nivou (što je i razumno, takođe i na informatičkom planu), dok je to kod ''mlađih'' generacija upitno. Starije generacije su učile uglavnom Ruski itd. dok mlađa ''besna'' generacija prati filmove kako bi videli prdenje, besna kola i sise, radije nego kao što je pre bila emisija Big Mazi, pa slušaš Engleske reči i ponavljaš... Ja kada čujem moje kako parlaju Ruski, bude me sramota jer sam ga učio 4 godine...

Samim tim, ako je naslov filma Kelijevi (Kelly) heroji, čovek ukuca recimo samo KelI... kad ono ništa ne izbaci? Jer pretraga više ne prepoznaje delimične naslove kao pre. Ili neće ništa da izbaci ako kucaš - Kelly (godina).

Ažurirao Kampfar - 15.Ožujak/Mar.2012 u 23:24

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 07:17

Možda je neko rešenje da se omogući dodatna mogućnost pretrage po tt broju imdb-a... 

Ne znam koliko je to izvodljivo ovde na forumu, ali to je jedan od sjajnih načina da se dobije titl za određeni film... 

Ovaj zadnji film što prevodim npr. WDjango: ima tri takva filma: Django (1966), i dva "Viva! Django! (1971) - jedan sa Terence Hilom, a drugi sa Antoni Stefanom. 

Jedini sigurni način da nađem baš taj film je da ukucam njegov ttbroj sa imdb-a. http://www.imdb.com/title/tt0069479/

Ovo je samo neki primer, ali s obzirom da forum već "vuče" podatke sa imdb-a, možda bi mogla i da se napravi dodatna pretraga za one filmove koji ne mogu da se nađu samo "kucanjem" imena.

p.s. to i dalje neće sprečiti manje upućene korisnike da ne nađu film, ali bi olakšalo pretragu onima koji znaju... (samo razmišljam "na glas"). Wink

Pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 16.Ožujak/Mar.2012 u 08:41
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.