| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Un monstre à Paris aka A Monster in Paris (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Un monstre à Paris aka A Monster in Paris (2011)Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 14:39 |
A Monster in Paris (2011)komedija animirani avantura Francuska, 2011Režija: Bibo Bergeron Scenarij: Bibo Bergeron Uloge: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh, François Cluzet, Ludivine Sagnier Slavni francuski animator i redatelj Bibo Bergeron ("Shark Tale", "The Road to El Dorado") donosi nam ovu fantastičnu priču o prijateljstvu čudovišta i šarmantne pjevačice. Čarobni Pariz 1910. Dražesna Emile i živopisni izumitelj Raoul nađu se usred potjere za čudovištem koje terorizira građane Pariza. Zajedno sa zvijezdom pariškog cabareta Lucille, ekscentričnim znanstvenikom i njegovim neuhvatljivim majmunom, pokušat će spasiti u biti bezopasno i dobroćudno stvorenje od nemilosrdnog i ambicioznog šefa policije. http://mojtv.hr |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2012 u 17:28 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2012 u 18:39 |
|
Prilagodio sam njen prevod za verziju: BDRip XViD-AYMO
fps: 23.976 Ako neko hoće, neka okači, pošto nisam merodavan da pregledam i ispravljam HRV titlove, pa zato iste i ne kačim, ali mogu da ga prilagodim ako ništa drugo. Tako da, neka neko kači ako želi. |
|
![]() |
|
Dragoljupce
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 20:53 |
|
Thanks. ovo sam cuo da je dobar film
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2012 u 13:03 |
|
EuropaCorp Distribution (produkcijska kuća Lika Besona) stoji iza
produkcije ovog lepog animiranog filma. Još uvek ne znam kada će biti u srpskim bioskopima ali u susednoj Hrvatskoj je već krenuo sa
prikazavanjem. Režija je delo Erika Beržerona a glasove u francuskoj
verziji filma su pozajmili poznata pevačica Vanesa Paradi i pevač Matje
Šedid poznatiji kao “M”, koji su ujedno zaduženi za soundtrack filma. Evo i spota pomenutih pevača, “La Seine” (naslov je igra reči, radi se o
imenu reke koja protiče Parizom ali ujedno kada se pročita/čuje njen
naziv može značiti i Scena ) ,pogledajte ga:
Film je u Francuskoj imao dobre kritike ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |