| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Steamboat Bill, Jr. (1928) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Steamboat Bill, Jr. (1928)Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 20:12 |
|
STEAMBOAT BILL, JR. (1928) ![]() Država : USA, 71. min. ; nijemi ; B&W Režija : Charles Reiser, Buster Keaton Produkcija : Joseph M. Schenck Scenarij : Carl Harbaugh Kamera : Bert Haines, Deveraux Jennings Uloge : Buster Keaton, Tom McGuire,Ernest Torrence Mali grad kraj rijeke Mississippi.Gradski šminker i diplomac Buster dolazi posjetiti svog propalog oca, vlasnika parnog broda.Tata, pomalo grub tip, očajava nad šminkerskim ponašanjem svoga sina, a još je nesretniji kad se mali zaljubi u kćer bogatog suparnika koji Billa starijeg želi izbaciti iz vode i iz igre. I ovaj Busterov biser otkriva koliko je uz komičan talenat Buster bio i veliki režiser.I ovdje ne manjka dugačkih sekvenci virtuoznih vratolomija,detaljno razrađenih akcijskih sekvenci i savršeno tempiranog humora. Ažurirao A2D2 - 17.Prosinac/Dec.2011 u 20:16 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2014 u 16:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |