| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Confessions of an Opium Eater (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Confessions of an Opium Eater (1962)Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2011 u 01:08 |
|
Confessions of an Opium Eater aka Evils of Chinatown (1962) Režija: Albert Zugsmith Scenario: Thomas De Quincey, Robert Hill Žanr: Drama Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 85 min Vincent Price ... Gilbert De Quincey
Radnja filma je smeštena u San Francisko početkom XIX veka tokom sukoba u kineskoj zajednici. Kineski mafijaši se pored trgovine drogama bave i prodajom žena u roblje. Mladi avanturista je uključen od strane jednog od mafijaških gazda da pronađe i vrati nazad odbeglu ženu. Umesto da je vrati on rešava da joj pomogne. Tako i on postaje meta gnevnog mafijaša koji ga osuđuje na smrt. Pokušavajući da pobegne od njegovog gneva avanturista se krije u kineskoj četvrti gde otkriva čuda trgovine opijumom i njegovo halucinogeno dejstvo. Prevod najavio Mandarinan Ažurirao Kneginja - 07.Ožujak/Mar.2013 u 16:06 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2013 u 16:08 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |