| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mulholland Dr. (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mulholland Dr. (2001)Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 12:16 |
|
Mulholland Dr. (2001)
Mulholland Dr. (2001) - IMDbRežija: David Lynch Scenarij: David Lynch Uloge: Naomi Watts, Laura Harring, Ann Miller, Dan Hedaya, Justin Theroux, Brent Briscoe, Robert Forster Beskrajno dug bulevar poznat u Los Angelesu, žena koja je doživela amneziju, i smrtonosni misteriozni zaplet… su samo neki od elemenata ove ljubavne priče Dejvida Linča koja se dešava u ovom Gradu snova… ![]() ![]() Poslje teške saobraćajne nesreće u Los Angelesu, Rita ostaje jedina preživela, ali ima za posljedicu totalu amneziju. Lutajući po njoj sada stranom dijelu centra grada, njezina se priča čudno isprepliće sa Betty, mladom ženom blistavih očiju u potrazi za srećom na filmu u Hoolywoodu. Međutim Betty, intrigirana Ritinom situacijom, ostavlja trenutno po strani svoje snove u želji da joj pomogne da riješe njenu misteriju. Dve žene ubrzo otkrivaju da ništa nije kao što izgleda u tom gradu snova.Obadvije bivaju uvučene u psihotičnu iluziju koja se tiče opasne plave kutije, direktora Adama Keshera, kao i misterioznog noćnog kluba ‘Silencio’.
|
|
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 15:52 |
|
Odličan film
Zahteva dosta koncentracije prilikom gledanja, ima dosta detalja koje treba zapaziti, i da bi se neke stvari razjasnile potrebno je pogledati još jednom... Mada sam ja, prriznajem, posle prvog gledanja otišla na net da tražim objašnjenje ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 22:41 |
|
Ponovo sam ga odgledao posle mnogo godina. Iznova me je fascinirao. Ako želite gledati film u kome ste vi detektiv, nema boljeg. Ocena 10/10.
|
|
![]() |
|
Rakan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 20:43 |
|
Odličan film koji je začinjen Linčovskim elementima, taman toliko, da ne bude oporo i preslano, već zagonetno i opijajuće. Posle ovog filma, ništa nije isto.
Na mnogim listama, ovaj film je među najboljima svih vremena. Za mene je daleko ispod te liste, ali jedan od filmova koji se moraju izučavati na filmskim školama i gledati kao putokaz u filmskoj umetnosti. Naomi Vots s početka velike karijere. Dalo se to naslutiti. Izvrsna je. Kao anđeo i kao đavo uverljiva je. Ocena 8 od 10. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 20:31 |
|
Odlican film.Preporuka.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 22:21 |
|
Gledao, ali ništa nisam razumeo.
Kao kada sam gledao Inception prvi put. Biće bolje... |
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 02:09 |
|
Remek-djelo gospodina Davida Lyncha. Jedan od najboljih filmova 2000-ih godina. Film koji je egzotičan, film koji opija, film koji je mističan, film koji je komplicirano jednostavan, a opet tako unikatan, jednostavno Lynchivizam na djelu. Odlična režija i scenarij, te odlična gluma svih a pogotovo Naomi Watts.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 00:46 |
Sašo, ako možeš da mi objasniš tu jednostavnu kompliciranost, jer meni tu nešto nije jasno. A imam iskustva, nisam naivan. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |