| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hidden (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hidden (2011)Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2011 u 21:41 |
![]() Nova dramska BBC serija. Philip Glenister glumi Harryja Vennasa, odvjetnika koji je prisiljen prekopati svoju prošlost jer baš i nije nevinašce te se nađe u gadnim problema. Kontaktiran od strane odvjetnice Gine Hawkes koja traži njegovog starog poznanika kriminalca kako bi poslužio kao alibi svjedok njenom klijentu, Harryju se javlja njegova prošlost u kojoj je bio vozač svom starijem bratu kriminalcu. Brat, naravno, pogiba u pljački koja pođe na zlo i ta prošlost ga proganja iznova. Stari istražitelj mu je opet za leđima. Harry istražuje tko je uopće Gina, zašto baš njega treba, bježi od njenog doktora, netko ga naziva da odmah napusti zgradu... (iz 1. epizode) Zvuči dovoljno zanimljivo da se proba, BBC je BBC, a prva ep. je HD (po sadržajima 4 epizode to bi moglo biti sve , znači forma mini serije, prva ep traje 58 minuta) http://www.tvrage.com/shows/id-29556 krbo prijevodi-online.org |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 14:18 |
|
Ovo obećava, ide na dl listu...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 21:54 |
+1 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2011 u 21:33 |
|
Kao sto obecava tako je i ispunila obecanje, odlicna serija, odlicnu pricu ima zamrsenu do samog kraja, super!
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 03:36 |
|
Ja sam imao problema da odgledam prve dve toatalnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo zamorne i dosadne epizode.
Uspjesno su me uspavali jedno 10-12 dana za redom Onda, kad konacno prosao prve dve epizode, treca i cetvrta su me odusevile i uvideo da su prva i druga dosada bili vrlo vrlo znacajne da budu bas takve. Extra serija za gledanje od-jednom u par sati! |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 12:36 |
|
Meni retko koja serija dosadi u pocetak, tako da gledam sve pažljivo. Sinoć sam počeo i Death in Paradise (2011) dobra je, isto je krimi a ima i malo humora.
Ažurirao icemaher - 23.Prosinac/Dec.2011 u 12:37 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |