| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Casshern (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Casshern (2004)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 11:22 |
||
|
Casshern (2004) ![]() Casshern (2004)akcija avantura sf Japan, 2004 Režija: Kazaki Kiriya Scenarij: Kazaki Kiriya, Dai Sato Uloge: Ysuke Iseya, Kumiko Ako, Akira Terao, Kanako Higuchi, Fumiyo Kohinata, Hiroyuki Miyasako, Jun Kaname "Casshern", apokaliptična vizija svijeta budućnosti, film je japanskoga scenarista i redatelja Kazuakija Kiriye. Snimljen je kao svojevrstan igranofilmski remake istoimenog crtića (Shinzo Ningen Casshan) koji je nastao 1973. Umjesto određenja remake bilo bi, međutim, točnije kazati kako je riječ o mutantu prvotnog animiranog filma, jer je suvremena inačica proizvedena u cijelosti tehnikom kromakija ili "digital backlota" u kojoj se - dotad uglavnom primjenjivanoj na televiziji, videu ili u računalnim igrama - živim glumcima dodaje u potpunosti digitalizirano, umjetno okruženje. U možda i ne tako dalekoj budućnosti u opustošenome i zagađenom svijetu poslije velikoga rata Eurasije i Europe dr. Azuma (A. Terao) provodi nimalo bezazlena genetička istraživanja čiji je cilj stvaranje novoga čovjeka. Jedini tko je u stanju stati na put zlu koje čovječanstvu prijeti konačnim uništenjem u obliku čeličnih robotiziranih mutanata jest Azumin sin Tetsuya kojega je znanstvenik uspio oživjeti poslije pogibije u ratu. Besmrtni ratnik Casshern (Y. Iseya), u kojega se mladić reinkarnirao, predstavlja za Zemlju i njezine malobrojne preživjele stanovnike jedinu nadu... "Casshern" debitanta Kiriye je u tome smislu "za kvadratić" preduhitrio niz sličnih digitaliziranih filmova nastalih 2004. i 2005. u kojemu su najpoznatiji "Sky Captain and the World of Tommorrow" Kerryja Cornana te "Sin City" (čijih nekoliko nastavaka upravo ulazi u postprodukciju) Franka Millera. Kiriya ne inzistira samo na vatrometnoj akciji već i, puno više, na moralnim i etičkim dvojbama koje donosi svijet genetičkoga inženjeringa, neodgovornoga zagađivanja i ratovanja za resurse. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 11:50 |
||
|
Uuuu ovo je glup film :)
|
|||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|||
![]() |
|||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 12:20 |
||
Meni nije los Ali mi je bolji anime ... |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 12:30 |
||
|
Opa znaci ima i anime, onda mora da se pogleda...
btw http://www.imdb.com/title/tt0235119/ ????? 24 ep.???
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 12:58 |
||
da,to je to,ima 24 epizode,mislim da negde imam link za download,ako hoces saljem kasnije... Mnogo je bolji anime od filma |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 13:07 |
||
Lako je za DL... nego...imas negde prevode
? |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 15:13 |
||
Mislim da nema prevoda,ja sam gledala negde na netu online bio nalepljen engleski titl ali potrazit cu malo pa ti javim ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |