| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ha Hov aka The Debt (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ha Hov aka The Debt (2007)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 13:09 |
|
Ha Hov aka The Debt (2007 Režija: Assaf Bernstein Scenario: Assaf Bernstein, Ido Rosenblum Žanr: Triler Država: Izrael Jezik: Nemački, Hebrejski Trajanje: 93 min Gila Almagor ... Rachel Berner Izraelski triler koje se sastoji iz dva dela. Prvi deo kroz svedočenje jednog od MOSAD-ovi agenata prati događaje iz 1965 god. , kada su tri mlada agenta uspela da uhvate Jozefa Mengelea, ali on tada izvršava samoubistvo u "sigurnoj kući" negde u Centralnoj Evropi. Drugi deo je "otkrovenje", dugo skrivana tajna Izraelske države. 35 godina posle zvaničnog izveštaja da je Jozef Mengele izvršio samoubistvo u kući gde su ga držali njegovi čuvarina, na svetlost dana su izašle sasvim drugačije činjenice. Anđeo smrti, hirurg iz Birkenaua i Treblinke je uspeo da pobegne svojim čuvarima i da tek kasnih 60-tih bude ponovo pronađen. Tako stara priča ponovo oživljava, samo u sasvim drugačijoj verziji. Prevod najavio Bambula Ažurirao mahoni - 21.Rujan/Sep.2011 u 13:46 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 16:36 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 00:05 |
|
Film ima i svoj USA rimejk, The Debt (2010), i to još bolje ocenjen na IMDB. Iza filma stoji baš jaka ekipa. Nažalost, još nema ripa boljeg od TS. Kad bude imao, uzdam se u Bambulu i za ovaj...
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |