| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Notre jour viendra aka Our Day Will Come (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ELLA090280
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 26.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Smisao zivota . Status: Offline Points: 513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Notre jour viendra aka Our Day Will Come (2010)Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2011 u 01:29 |
|
Notre jour viendra aka Our Day Will Come (2010) http://www.imdb.com/title/tt1651328/ Režija:Romain Gavras Scenarij:Romain Gavras, Karim Boukercha Žanr:Drama Država:Francuska Jezik:Francuski Trajanje:90 min Vincent Cassel : Patrick Olivier Barthelemy : Remy Justine Lerooy : Natacha Vanessa Decat : Vaness Boris Gamthety : Serge (comme Boris Gamthety 'Byron') Rodolphe Blanchet : Joël Kada upoznamo Remija poodmaklog tinejdžera, on je već bukvalno i figurativno u modricama: isključen iz fudbalske ekipe, neshvaćen od obitelji i izrugan od društva zato što ima crvenu boju kosu, a režiser je stvorio takvo društvo koje maltretira ljude koji imaju upravo takvu kosu. Patrik psihijatar kojemu je dodijao sopstveni život, uzima Remija pod svoje okrilje, i uskoro se ova dva stranca udružuju na putu prema njihovoj obećanoj zemlji-Irskoj.Njih veže crvena kosa i mržnja prema društvu. To je par neprilagođenih ljudi, koji će na svom putu upasti u mnoge anarhističke aktivnosti. Prevod najavio Laudanum Ažurirao ELLA090280 - 12.Rujan/Sep.2011 u 01:58 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 19:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |