| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Entitled (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Entitled (2011)Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2011 u 23:03 |
|
The Entitled (2011) Režija: Aaron Woodley Scenario: William Morrissey Žanr: Triler Država: Kanada Jezik: Engleski Trajanje: 91 min Ray Liotta ... Richard Nader U očajničkoj potrebi za novcem Pol Dinan (Paul Dynan) planira savršeni zločin. Planira da iznudi novac od trojice bogataša tako što će im kidnapovati decu. Nije ni svestan kakve će stvari izbiti na površinu među očevima kada budu bili primorani da biraju između svoje dece i svog novca. Kada krv bude prolivena stvari će krenuti užasnim tokom. Da bi preživeo Pol će morati uvek da bude na korak ispred svoje sopstvene igre koju više ne može da kontroliše. I kritičari i gledaoci se slažu da je ovaj triler potpuni uspeh. Možda rečenica, "Ovaj triler omogućava gledaocima nezaboravno putovanje u strah.", to najbolje opisuje. Prevod najavio Bambula Ažurirao mahoni - 21.Rujan/Sep.2011 u 14:26 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2011 u 21:45 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |